AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği ameliyat etmek

Kahve falında bebeği ameliyat etmek

Kahve falında bebeği ameliyat etmek geçim derdi çekeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, yıpranacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, geçimin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında bebeği ameliyat etmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyatlı bebek görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında başından ameliyat olduğunu görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında karaciğer ameliyatı olmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat olacağını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kendi ameliyatını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa ameliyatı görmek başarıların artacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Kahve falında el ameliyatı olmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir