AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından ameliyat olmak

Kahve falında sırtından ameliyat olmak

Kahve falında sırtından ameliyat olmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında sırtından ameliyat olmak fedakârlıklar yapacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırt ameliyatı olmak işlerinin kapanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında ameliyat yerinin kanadığını görmek uzun ve hayırlı bir ömre, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz ameliyatı olmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Kahve falında kalp ameliyat olmak içine fesat düşeceğine, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayağından ameliyat olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat izlemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat ettirmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir