AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatla kavga etmek

Kahve falında damatla kavga etmek

Kahve falında damatla kavga etmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Kahve falında damatla kavga etmek gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında damadıyla kavga etmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında damatla kavga etmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun damat olduğunu görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini damatlıkla görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek işlerinin düşeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir