Kahve falında damat ve damatlık görmek

Kahve falında damat ve damatlık görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, makamından olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında damat ve damatlık gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında gelin damat düğün görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında damattan para almak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sıkıntı yükleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi damadını görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damat traşı olmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin damatlık giydiğini görmek üzgün ve hasta olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelin ve damat görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir