AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi damadını görmek

Kahve falında kendi damadını görmek

Kahve falında kendi damadını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi damadını gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kahve falında damadıyla kavga etmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kazancının bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini damatlıkla görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü gelin damat görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini damatlıkla görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş damat görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında eşini damat görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir