AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat olan kadın görmek

Kahve falında ameliyat olan kadın görmek

Kahve falında ameliyat olan kadın görmek onlardan medet umacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat olan kadın gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Kahve falında ameliyat olan kadın görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kolundan ameliyat olduğunu görmek moralinin bozulacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından ameliyat olmak haybeye para ve zaman harcayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ameliyattan çıktığını görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında ameliyat elbisesi giymek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir