Kahve falında ameliyattan çıktığını görmek

Kahve falında ameliyattan çıktığını görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, her zaman şükür içinde olacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyattan çıktığını gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında ameliyattan çıktığını görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyat edileceğini görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, hayıflanacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat edilmek mutlu bir evliliğe, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kist ameliyatı olmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına işarettir.

Kahve falında hastanede ameliyat olacağını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kalp kırıklığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan ameliyat olmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi ameliyat olmuş görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat olmuş hasta görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir