AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından mandalina koparmak

Kahve falında dalından mandalina koparmak

Kahve falında dalından mandalina koparmak iş öğreneceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, planlarının işe yarayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından mandalina koparmak gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Kahve falında dalından mandalina koparmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında mandalina görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina topladığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı mandalina yemek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mandalina görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir