AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından yeşil erik koparmak

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında dalından yeşil erik koparmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek sermaye kaybedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında dalında yeşil erik görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Kahve falında dalından erik koparıp yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında erik yemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında dalından erik yemek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir