AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında vişne görmek

Kahve falında dalında vişne görmek

Kahve falında dalında vişne görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında dalında vişne gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında dalından vişne toplamak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında dalından vişne yemek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında dalında vişne görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dalından vişne koparmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında vişne ağacına çıkmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Kahve falında vişne toplamak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru vişne görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Kahve falında vişne reçeli almak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir