AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz vişne yemek

Kahve falında kiraz vişne yemek

Kahve falında kiraz vişne yemek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz vişne yemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında vişne kiraz yemek sermaye kaybedeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kiraz vişne yemek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında vişne kiraz görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve vişne görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vişne kiraz toplamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında vişne kurusu yemek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında vişneli dondurma yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir