AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından meyve toplamak

Kahve falında dalından meyve toplamak

Kahve falında dalından meyve toplamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok mutlu olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve toplamak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında dalından meyve toplamak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında dalından meyve yemek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında dalında meyve görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında meyve yemek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında dalından meyve koparmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından salatalık toplamak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, her şeyin gönlünce olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir