AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında meyve görmek

Kahve falında dalında meyve görmek

Kahve falında dalında meyve görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında meyve gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında dalından meyve yemek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından meyve toplamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında meyve yemek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından meyve koparmak kötü yönde hareket edeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet eder.

Kahve falında dalında meyve görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir