AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından meyve koparıp yemek

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında dalından meyve yemek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında dalında meyve yemek hayatının adeta cennete döneceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dalından meyve toplamak daha başarılı ve kazançlı olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında meyve görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından meyve koparmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir