AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından salatalık toplamak

Kahve falında dalından salatalık toplamak

Kahve falında dalından salatalık toplamak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından salatalık toplamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Kahve falında dalından salatalık toplamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil salatalık görmek istediği yola çıkacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Kahve falında dalından koparıp salatalık yemek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında salatalık görmek rahat bir hayata başlayacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından salatalık yemek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden salatalık topladığını görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile hayatının hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada salatalık toplamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biber ve salatalık toplamak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir