AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından meyve koparmak

Kahve falında dalından meyve koparmak

Kahve falında dalından meyve koparmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerin artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dalından meyve koparmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında dalından meyve toplamak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve yemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında dalında meyve görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında meyve yemek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve koparmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir