AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında çilek görmek

Kahve falında dalında çilek görmek

Kahve falında dalında çilek görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, hem yeni yerler göreceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında dalında çilek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında dalında çilek yemek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Kahve falında dalından çilek yemek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından çilek toplamak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında çilek görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ham çilek görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Kahve falında çilek istemek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir