AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından koparıp çilek yemek

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek huzurun bozulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında dalında çilek yemek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından çilek yemek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından çilek toplamak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Kahve falında dalında çilek görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilekli reçel yemek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru çilek yemek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaban çileği yemek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir