AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, nefsine uyacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabak yemeği gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kabak yemek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kabak görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek evin kasasına giren gelirin artacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş kabak yemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir