AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dal görmek

Kahve falında yeşil dal görmek

Kahve falında yeşil dal görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dal gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında dalından yeşil biber koparmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil salatalık görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil erik yemek rahmete vesile olacak gelişmelere, gereken sabrı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil domates görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil ceviz görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dal görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir