AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru vişne görmek

Kahve falında kuru vişne görmek

Kahve falında kuru vişne görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına yorulur.

Kahve falında kuru vişne gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Kahve falında vişne kurusu görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru vişne yemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuru vişne görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında vişne kurusu yemek kimseden korkmayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta vişne görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında vişne kompostosu görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük vişne görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından vişne yemek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir