AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye görmek

Kahve falında taze fasulye görmek

Kahve falında taze fasulye görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, atılıma geçeceğine, sıkıntıya düşüreceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taze fasulye gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Kahve falında haşlanmış taze fasulye görmek zarara gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye pişirdiğini görmek ondan faydalanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında etli taze fasulye yemek işlerin bir anda azalacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze fasulye pişirmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş taze fasulye yemek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir