AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında şeftali görmek

Kahve falında dalında şeftali görmek

Kahve falında dalında şeftali görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında şeftali gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Kahve falında dalından şeftali toplamak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında dalından şeftali koparıp yemek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından şeftali yemek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında şeftali görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında şeftali koparmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Kahve falında olgun şeftali yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin şeftali verdiğini görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali tarlası görmek başarıların devamlı olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir