AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali koparmak

Kahve falında şeftali koparmak

Kahve falında şeftali koparmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Kahve falında şeftali koparmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Kahve falında yeşil şeftali görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, her zaman sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali ve erik görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kasada şeftali görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek ve şeftali görmek hırpalanacağına, onu dinleyeceğine işarettir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında şeftali tohumu görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali fidesi görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali suyu içmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir