AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali tarlası görmek

Kahve falında şeftali tarlası görmek

Kahve falında şeftali tarlası görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bazı konularda konuşulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali tarlası gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında şeftali tarlası görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek tazeleneceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında şeftali fidanı görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali yemek iyi haberler alınacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında daldan şeftali koparmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında şeftali toplamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında şeftali toplamak ve yemek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında şeftali vermek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir