AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından şeftali toplamak

Kahve falında dalından şeftali toplamak

Kahve falında dalından şeftali toplamak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, üzücü haberler alacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında dalından şeftali toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Kahve falında dalından şeftali toplamak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dalından şeftali yemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından şeftali koparıp yemek geçim derdi yaşayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dalında şeftali görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali toplamak yemek tabiatı kötü olan kişiye, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında yerden şeftali toplamak her zaman neşeli olacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden şeftali toplamak büyük bir ihanete uğranacağına, dertlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir