AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında mandalina görmek

Kahve falında dalında mandalina görmek

Kahve falında dalında mandalina görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalında mandalina gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Kahve falında dalında mandalina görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından mandalina koparmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında elma ve mandalina görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş mandalina görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işarettir.

Kahve falında sarı mandalina görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan mandalina koparmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandalina vermek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir