AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina vermek

Kahve falında mandalina vermek

Kahve falında mandalina vermek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, kazancının azalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mandalina vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli bir fikir veya görüşe bağlı kalmaktan hoşlanmayabilir.

Kahve falında çürük mandalina yemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan mandalina koparmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandalina kabuğu görmek hararetli olayların meydana geleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elma ve mandalina görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet mandalina görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina toplamak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina sıkmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir