AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mandalina görmek

Kahve falında sarı mandalina görmek

Kahve falında sarı mandalina görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında sarı mandalina gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında sarı mandalina görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina koparıp yemek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mandalina portakal toplamak insanları hak yoluna çağıracağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina suyu görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina bahçesi görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek hayatına bakacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina ağacı görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir