AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında dut görmek

Kahve falında dalında dut görmek

Kahve falında dalında dut görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, şanssızlık yaşanacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında dut gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Kahve falında dalında dut görmek verilen  sözlerin tutulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından dut yemek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek büyük kazanç sağlanacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dalında dut yemek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dalından beyaz dut yemek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında dut dikmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut reçeli yapmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir