AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut dikmek

Kahve falında dut dikmek

Kahve falında dut dikmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut dikmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dut dikmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı dikmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında dut fidanı dikmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağaç dikmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş dut görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, moralinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz dut yemek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye dut vermek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin günden güne açılacağına inanılır.

Kahve falında çilek ve dut yemek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir