AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan dut yediğini gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Kahve falında ağaçtan dut yediğini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye dut yedirmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kuru dut yediğini görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dut yediğini görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin dut yediğini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut yediğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dut yediğini görmek ekmeğinin bereketleneceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine dut yedirmek yalan söylemeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir