AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak sorununu kolayca çözeceğine, mülkiyetinin de artacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kazanç kapılarının açılacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizi görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı deniz gemi görmek yeni mallara kavuşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize girmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek maddi zararın büyük olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir