AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizi görmek

Kahve falında dalgalı denizi görmek

Kahve falında dalgalı denizi görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, bunalıma gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizi gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında dalgalı deniz izlemek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizden çıkmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize girmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde ıslanmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı fırtınalı deniz görmek çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde yolculuk yapmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir