AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizden kaçmak

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zafer elde edeceğine, her istediğini elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz ve dalgalı deniz görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı fırtınalı deniz görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı mavi deniz görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulur.

Kahve falında dalgalı deniz görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı ve bulanık denizde yüzmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir