AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Kahve falında dalgalı denizin içinde olmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi dalgalı deniz görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında temiz ve dalgalı deniz görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı fırtınalı deniz görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize bakmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı ve çamurlu deniz görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir