AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denize girmek

Kahve falında dalgalı denize girmek

Kahve falında dalgalı denize girmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denize girmek gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında dalgalı denize girmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde gitmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında çok dalgalı bir deniz görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında fırtınalı dalgalı deniz görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı deniz görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir