AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat duymak

Kahve falında ameliyat duymak

Kahve falında ameliyat duymak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete tabir olunur.

Kahve falında ameliyat duymak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında ameliyat duymak evlatlarının hayrını göreceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat olurken görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak kendisini geliştireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belinden ameliyat olmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına inanılır.

Kahve falında ameliyat olmuş görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin ameliyat olduğunu görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında belinden ameliyat olduğunu görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bacağından ameliyat olmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir