AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından ameliyat olmak

Kahve falında ayağından ameliyat olmak

Kahve falında ayağından ameliyat olmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağından ameliyat olduğunu görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Kahve falında ayak ameliyatı görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınının ameliyat olduğunu görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ameliyat olduğunu görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine yorulur.

Kahve falında babasını ameliyat etmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir