AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat dikişi görmek

Kahve falında ameliyat dikişi görmek

Kahve falında ameliyat dikişi görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yokluk içine gireceğine, gözyaşının dineceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, işlerin düşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat dikişi gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak sağlığından olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde dikiş görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet eder.

Kahve falında dikişli yara görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir