AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgada ıslanmak

Kahve falında dalgada ıslanmak

Kahve falında dalgada ıslanmak güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hem de zengin biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgada ıslanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında deniz dalgasıyla ıslanmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında dalgadan ıslanmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında dalgada ıslanmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işarettir.

Kahve falında deniz dalgasında ıslanmak karın artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgayla ıslanmak gamsız bir hayat süreceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulur.

Kahve falında hortumla ıslanmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize düşüp ıslanmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ayağa kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir