AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan üzüm koparmak

Kahve falında daldan üzüm koparmak

Kahve falında daldan üzüm koparmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında daldan üzüm toplamak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan üzüm koparmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalda üzüm görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işaret eder.

Kahve falında deniz altına dalmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında dalda fındık görmek yüksek tahsil yapacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalda ceviz görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında suda dalmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dalda kaysı görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir