AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize daldığını görmek

Kahve falında denize daldığını görmek

Kahve falında denize daldığını görmek yaşama sevincine kavuşacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hırsızlık yapacağına yorulur.

Kahve falında denize daldığını gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında denizde dalmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz dibine dalmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denize dalmak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin derinliklerine dalmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında denizde yüzmek dalmak işlerinin kötüye gideceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında denize dalmak çıkmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ismini herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında denize tüple dalmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize balıklama dalmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir