AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda kayısı görmek

Kahve falında dalda kayısı görmek

Kahve falında dalda kayısı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hoşgörülü biri olunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalda kayısı gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Kahve falında daldan kayısı toplamak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, başarılarının katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan kayısı yemek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan kayısı koparmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında dalda kayısı görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, mirasa inanılır.

Kahve falında denize balıklama dalmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında denizin altına dalmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında derin sulara dalmak üzüleceğine ve kırılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalda meyve görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir