AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalda hurma görmek

Kahve falında dalda hurma görmek

Kahve falında dalda hurma görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda hurma gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dalda hurma görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalda kayısı görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gölde dalmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize dalmak çıkmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize dalmak yüzmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde dalmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalda salatalık görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altına dalmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir