AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dalmak yüzmek

Kahve falında denize dalmak yüzmek

Kahve falında denize dalmak yüzmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize dalmak yüzmek gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Kahve falında denizde yüzmek dalmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize dalmak yüzmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzmek dalmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulur.

Kahve falında dalmak yüzmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde derinlere dalmak rahata kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında denizin altına dalmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında deniz altına dalmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir