AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından böğürtlen yemek

Kahve falında dalından böğürtlen yemek

Kahve falında dalından böğürtlen yemek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, doğru adımlar atacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, sıkılacağı bir haber almaya, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında dalında böğürtlen görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek gururlandıracak işler yapacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yemek görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yenilenme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, isteklerinin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplayıp yemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir