AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ zirvesinde olmak

Kahve falında dağ zirvesinde olmak

Kahve falında dağ zirvesinde olmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında dağ zirvesinde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında dağın zirvesini görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlere nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak duaların kabul göreceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, güçten ve takatten düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak en önemli anlarda destek görüleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak bilgi sahibi olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir