AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaya para vermek

Kahve falında amcaya para vermek

Kahve falında amcaya para vermek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sıkıntıların artacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işarettir.

Kahve falında amcaya para vermek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında amcadan para almak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında amca oğluna para vermek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında amcaya para vermek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcadan para almak o işi canlandıracağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında üvey amca görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında amcasının hanımını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında amca dövmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir