AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcadan para almak

Kahve falında amcadan para almak

Kahve falında amcadan para almak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcadan para almak gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında amcadan para almak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında amcaya para vermek sonucun kişi için hayırlı olacağına, kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında amcanın para verdiğini görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında amca oğluna para vermek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş amcadan para almak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin amcasını görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı amca görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş amcamı görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir